Samenwerkingen


TalentTwist

TalentTwist is leuke partij die mensen met autisme gaat helpen in de zoektocht naar een baan. Wil jij als bedrijf hieraan meehelpen of heb jij zelf autisme en zoek jij een baan? Klik dan snel op onderstaande button!

Wat de aanleiding ook is, TalentTwist helpt u met raad en daad. TalentTwist helpt om de juiste mensen voor u te vinden, denken mee over passende functies voor mensen met autisme bij uw organisatie. De gespecialiseerde coaches begeleiden u en de kandidaten vanaf het voortraject. Zo kunnen ze samen naar elkaar omkijken en het ook echt laten slagen.

TalentTwist heeft ervaring in het werken met mensen met autisme. Zo’n 100 mensen sinds 2009. Daar zijn twee goedlopende IT bedrijven uit ontstaan. Die praktijkervaring brengt TalentTwist mee, ondersteund door professionele jobcoaching.

TalentTwist werft en selecteert gekwalificeerde kandidaten (zoals u) met autisme, die beschikken over de juiste vaardigheden en ambities. Kandidaten die aansluiten op de vraag van werkgevers. TalentTwist heet werkgevers die bewust de handreiking willen doen om mensen met autisme in dienst te nemen. Vanaf de kennismaking ondersteunen zij vanaf de start en blijven een poosje betrokken. Samen met een eventuele (job)coach.

Het gaat om banen die je vanuit je eigen huis, je eigen comfortzone, uit kunt voeren.